PASARÉTI IRODAHÁZ - Kis épület

II. kerület, Pasaréti út 59

1022 Budapest, Pasaréti út 59.

PASARÉTI IRODAHÁZ - Kis épület

Az épület pince-fsz-2 emelet-tetőteres kialakítású. A pinceszinten a szabvány igényelte parkolókat 6 db gk elhelyezésére biztosítottuk, valamint itt került elhelyezésre a közös tároló, és a központi gázkazánház.

A földszinten illetve az emeleteken 1-1 önálló iroda egység került kialakításra recepcióval, két irodával, egy tárgyalóval, önálló kézmosós előteres wc-vel, valamint teakonyhával, melyben egy minikonyha blokk és mosogató is található. A recepció függönyfalas homlokzata előtt a dél-nyugati oldalon teraszok épültek.

Az épület nettó irodaszint területe: 525 m2, melynek szintenkénti megoszlása a következő:

O./ pince:          garázs, tároló:              170     m2
A./ földszint:      A iroda:                        95     m2
B/  I. emelet:     B iroda                         94     m2
C/  II. emelet:   C iroda                          94     m2
D/  tetőtér:        D lakás                         72     m2
E/  Összesen nettó:                            525     m2

A  földszint, két emelet + tetőtér-beépítéses irodaház BUDA kiemelt zöldövezeti területén található, a Rózsadomb villanegyedében, a II. kerület,  Pasaréti út 59. szám alatt.
Az épület könnyen megközelíthető mind személygépjárművel, mind pedig tömegközlekedési esz-közökkel (56-os és 61-es villamossal a Szilágyi Erzsébet fasoron keresztül, valamint a Pasaréti úton közlekedő 5-ös és 91-es autóbusszal, mely az épület közelében áll meg.)

Az épületben elsőosztályú irodahelyiségek kerültek kialakításra nettó 283 m2 irodaterülettel, valamint egy 72 m2-es lakás, 20 m2-es tároló és 10 gépkocsi beálló.
Az igényes belső kialakítás, az irodákhoz teakonyha céljára kialakított helyiségek, a légkondicionált szőnyegpadlós irodahelyiségek kellemes, barátságos légkört biztosítanak.

Az épületben telefon fővonal, a főbejáratnál pedig video kaputelefon áll a bérlők rendelkezésére.

A gépkocsi behajtásra szolgáló kertkaput távirányítóval működtető automatikus nyitóberendezés teszi komfortossá.Az épület üzemeltetési költségei nagyon kedvezőek, mivel az épület biztonságát egy korszerű dupla-rendszeres riasztó biztosítja, mely közvetlenül a rendőrséghez jelez, így nincs szükség portaszolgálatra, továbbá azért, mert az irodaháznál alkalmazott hőszigetelési rendszerből adódóan az energia igénye minimális.

Az irodák fűtése kondenzációs gázkazánnal történik, míg a központi léghűtés egyedi vezérlésű fan-coil berendezésekkel lett megoldva.

A világítást az álmennyezetbe beépített raszter lámpák biztosítják. Az elektromos energiát 3-részes parapet-csatornákban kiépített erősáramú vezetékek biztosítják, melyekben ki van építve a gyengeáramú hálózat is.

Földszint Alaprajz

* a kitakart irodák jelenleg ki vannak adva, ezért pillanatnyilag nem bérelhetőek.

I. emelet Alaprajz

* a kitakart irodák jelenleg ki vannak adva, ezért pillanatnyilag nem bérelhetőek.

II. emelet Alaprajz

* a kitakart irodák jelenleg ki vannak adva, ezért pillanatnyilag nem bérelhetőek.